RED Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2011-02-24 Mjesto : Rijeka
| Naslov komentara: -|- MD RP Lijecenje -|- Fri Apr 01, 2011 12:45 pm | |
| Kada dodjete do pacijenta kazete "Dobar dan, Pozvali ste ljeckicku pomoc, Sto vam je?'' Kada vam pacijent odgovori sta mu je bilo pocinjete RP Lijecenje! Sve se izrazava preko komande /me i lijepog odnosa prema pacijentu: - /me vadi prvu pomoc iz vozila ((Tada otrcite do vozila i simulirate vadjenje opreme)) Kada to zavrsite vratite se do pacijenta i malo porazgovarate sa njim Npr. : ''Gospodine sada cu vas pregledati, Dali se slazete sa time?'' ((Ako se slozi nastavljate)) - /me pokusava pregledati pacijenta te uspjeva - /me je saznao da je pacijentu polomljena ruka ((Vi ovo mozete promijeniti, zanci samo da bude sve povezano sa pocetkom)) - /me pokusava izvaditi inekciju protiv bolova iz torbice, te uspjeva ((Mozete izvaditi nesto drugo samo da je sve vezano za RP Lijecenje)) - /me pokusava da dadne inekciju pacijentu i uspjeva ((Nikako ne pisite ime igraca to sam primijetio kod nekih clanova i zbog toga su dobili kaznu)) - Kada ste mu dali inekciju porazgovarate malo sa njim: "Od ovoga ce vam biti bolje" ili "Da li se osjecate bolje?" - /me pokusava da vrati kost na svoje mjesto ((Ili sto je vec pacijentov problem)) - /me pokusava staviti zavoj pacijentu, te uspjeva - /me pomaze pacijentu da ustane te ga odvodi do vozila. Posle navedenog tek mozete ((/heal))
Naravno uvijek mozete ukljuciti mastu kako bi RP Ljecenje izgledalo bolje!
Ako pacijent ne zeli prisustovati RP Lijecenju vi samo produzite i ostavi te ga da pati ((Mi zelimo ovaj SrVr uciniti sto vise RP SrVr-om a ako on ne zeli prisustvovati tome uzitku neka ide negdje drugdje)) | |
|